VIP Credit Card

      Comments Off on VIP Credit Card

LP-Banner_VIP-Pass_32715-V2Innledning

Vil du føle deg ekstra viktig når du er ute på byen eller betaler for noe i en butikk? Nettopp en slik følelse er det mange får når de bruker et kredittkort, og det er ikke uten grunn at mange kredittkort på markedet er gullbelagte og veldig «glamorøse». Men kortene må naturligvis også ha en praktisk effekt, og det er det slettes ikke alle gullkort som har. Dette er ikke tilfellet for VIP Credit Card, som virkelig skal få deg til å føle deg som en «Very Important Person». Kredittkortet tilbys i samarbeid med den norske internettbanken yA Bank, og er såpass fordelaktig at det kan anbefales både til viktigperer og hvermansen.

Effektiv rente og kredittgrense

VIP Credit Card er ikke bare et kredittkort som får deg til å føle deg spesiell, men som også har ganske så gode betingelser. Den effektive renten er på 22,90 prosent, noe som er lavere enn gjennomsnittet blant norske kredittkort. Det gjør at man absolutt kan handle ting på avbetaling med dette kredittkortet. Samtidig så kan man søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, noe som gjør at kortet også er konkurransedyktig på dette punktet.

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 744,-

Bonuser, rabatter og cashback

cashbackVIP Credit Card er kanskje det kredittkortet med de mest omfattende avtalene i hele landet. Gjennom kredittkortet har du nemlig tilgang til en rekke rabatter, enten du ønsker å spare penger på frisør, restaurant, overnatting, skjønnet og velvære eller noe helt annet – VIP Credit Card gir deg rabatter innenfor det meste. Kredittkortselskapet har nemlig omfattende avtaler med ulike kjeder i Norge, som du kan dra nytte av dersom du eier et VIP Credit Card. Kredittkortet har ikke cashback, men som en bonus så får du velkomstgave når du melder deg inn – og denne har en verdi på over 1000 kroner.

Bensinkort

Kredittkortet har ikke noen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Med reiseforsikring inkludert i kortet så behøver du ikke flere kredittkort enn VIP Credit Card. Reiseforsikringen gjelder for deg og inntil tre medreisende, og følgelig behøver heller ikke reisefølget ditt å tegne egen forsikring i banken. Det eneste kravet er at du betaler minst halvparten av reisen med kortet, så blir dere automatisk dekket. Forsikringen gjelder både ulykker, tyveri og sykdom, og vi anbefaler at du setter deg inn i vilkårene til forsikringen før du reiser utenlands.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Fullspekket med rabatter
  • Eksklusive fordeler
  • Høy kredittgrense og habil rente

Ulemper:

  • Ingen spesielle

Vilkår

  • Du må være minst 23 år gammel for å søke om VIP Credit Card.

Nøkkeltall

Korttype: VISA
Effektiv rente: 22,90%
Aldersgrense: 23 år
Rentefri tid: 50 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Minibank: 0 kr
Uttak i bank: 0 kr
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Faktura: 35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekkgebyr: 0 kr
Cashback: Nei
Rabatt: Ja
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Ja

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: yA Bank
Postboks 7104 Majorstuen
0306 Oslo
Telefon: 47 23 20 46 20