Hotell Stockholm

      Comments Off on Hotell Stockholm

StockholmStockholm er en populær storby både for fritids- og forretningsreisende – og har et godt utvalg av overnattingssteder i alle kategorier og prisklasser. i Stockholm finner man enkle og billige hostel, Bed & Breakfast og vandrerhjem – i tillegg til mellomklassehotell, boutique-hotell, forretningshotell, familievennlige hotell og luksushotell.

Gjennom hele året arrangeres det messer og konferanser i byen, og hotellene kan fort bli fullbooket. Derfor anbefales det å bestille hotellrom i god tid før ankomst. Noen steder du kan bestille inkluderer Billige-hotell.no – Stockholm eller Stockholmhotell.no.

De aller fleste som besøker Stockholm ønsker å bo mest mulig sentralt i byen – med kort vei til shopping, uteliv og severdigheter. Byen har et godt utvalg av sentrumshoteller som passer de flestes smak og lommebok.

Mange hoteller i Stockholm tilhører en internasjonal hotellkjede – deriblant Scandic, Best Western, Clarion, Quality Inn, Radisson, Comfort Inn, Sheraton, Hilton og Mercure.

Stockholm har flere berømte hoteller i byen, og et av dem er Grand Hotel Stockholm – som åpnet i 1874, og ligger rett ved slottet i Gamla Stan. Andre kjente hoteller i byen er Hilton Stockholm Slussen, Nobis Hotel, Sheraton Stockholm Hotel og Radisson Blu Strand Hotel.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Omena Hotel Stockholm

Omena er et moderne 3-stjerners middelklassehotell som ligger i sentrale Stockholm, nærmere bestemt i bydelen Vasastan. Hotellet befinner seg 2 km nord for Kungliga Slott i Gamla Stan, og bare 5 minutters gange fra sentralstasjonen “Cityterminalen”.

Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer i nærområdet.

Omena Hotel Stockholm har 251 rom i ulike størrelser. Familierommene har plass til 4 personer, og alle gjesteværelser er utstyrt med TV, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter/tekoker, oppvarming samt eget bad med hårføner.

Hotellet har begrensede fasiliteter, men tilbyr sine gjester frokostservering, parkeringsplass samt ekspress inn- og utsjekking. Hotellbygningen har heis.

For mer info: http://www.omenahotels.com/no/hoteller/sverige/

Radisson Blu Royal Viking Hotel

Radisson Blu Royal Viking Hotel er et stort 4-stjerners sentrumshotell som ligger i Vasagatan, 1,7 km nord for Gamla Stan, Kungliga Slott og Nobelmuseet. Fra hotellet er det kun 5 minutters gange til sentralstasjonen “Cityterminalen”, og Nasjonalmuseet ligger 1,1 km unna. Et opphold på Radisson Blu Royal Viking Hotel egner seg godt både for fritids- og forretningsreisende.

Hotellet har 450 gjesterom og suiter. Alle rom er elegante og innredet i skandinavisk design. Fasiliteter på alle rom består av kaffetrakter/tekoker, minibar, TV, gratis trådløs internett-forbindelse, air-condition, safe samt eget bad.

Radisson Blu Royal Viking Hotel har innendørs svømmebasseng, boblebad, badstue og treningssenter. I tillegg finnes restaurant og bar. Andre fasiliteter består av døgnåpen resepsjon, rom-service, forretningssenter samt møte-/konferanserom for opptil 300 personer.

For mer info: http://www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

Elite Palace Hotel

Elite Palace Hotel er et stilfullt og moderne 4-stjerners hotell som ligger i sentrum av Stockholm. Hotellet ble oppført i 1958 og befinner seg i et fredelig område i bydelen Vasastan. Det kongelige slottet i Gamla Stan og Nobelmuseet ligger 3,4 km sør for hotellet, og det er kun 5 minutters gange til metrostasjonen “St. Eriksplan”. Flybussen til Arlanda Lufthavn stopper rett utenfor hotellet.

Elite Palace Hotel har 215 rom, og man kan velge mellom Standard, Superior, Deluxe eller Suite. Det finnes også familierom og studioleiligheter tilgjengelig. Alle rom er elegante og moderne innredet i klassisk stil, og utstyrt med TV, skrivebord, safe, gratis trådløs internett-forbindelse, minibar samt eget bad med hårføner.

Hotellet har eget Spa- og velværesenter samt treningsstudio. I tillegg finnes fasiliteter som britisk restaurant og bar, frokostservering, valutaveksling, døgnåpen resepsjon, rom-service samt konferanselokaler for opptil 300 personer.

Hilton Stockholm Slussen

Hilton Stockholm Slussen er et 5-stjerners luksushotell som ligger i bydelen Södermalm. Fra hotellet har man flott panoramautsikt over byen, og bare 950 meter unna ligger Kungliga Slottet og Nobelmuseet i Gamla Stan. Fra hotellet har man kort avstand til Slussen T-banestasjon, og 10 det er kun minutters gange til shoppingstrøk.

Hilton Stockholm Slussen har 289 elegante og komfortable rom og suiter. Alle gjesteværelser har air-condition, TV, skrivebord, gratis Wi-Fi samt lekkert bad med dusj eller badekar.

Hotellet har anerkjente restauranter på stedet, i tillegg til en trivelig bar – som har uteservering på sommeren. Andre fasiliteter ved Hilton Stockholm Slussen er treningssenter, badstue, betjent parkering, 24 t. rom-service samt konferanselokaler for opptil 285 personer.